En la revisió ginecològica de la sanitat pública sovint et faran només una citologia. Saps que hi ha exploracions que són rutinàries, com ara l’ecografia ginecològica o la de mama, que poden donar una informació més completa sobre el teu estat de salut.

Des de la Fundació AMIC t’oferim la possibilitat de fer-te una revisió ginecològica completa anual amb ecografia ginecològica a un preu reduït de 125€.

La Fundació AMIC té com a una de les seves finalitats l’atenció reproductiva de les dones. Alguns problemes que afecten a les dones joves com infeccions de transmissió sexuals o embarassos no desitjats, han augmentat de forma significativa en la nostra població en els darrers anys. La millor prevenció és un control periòdic i personalitzat. L’atenció a les dones és fonamental per prevenir problemes que poden afectar la seva salut i la seva capacitat reproductiva. Realitzant aquestes revisions la Fundació redueïx pressió assistencial a la sanitat pública, sovint ja prou saturada.

La Fundació AMIC no té ànim de lucre. Per això pot oferir revisions a un preu tant reduït a les persones que fan una aportació anual.