Slide GRATUÏT
CONÈIXER LA TEVA FERTILITAT Mitjançant una ecografia vaginal es pot saber el nombre de fol·licles que hi ha en els ovaris. Sabent la quantitat de fol·licles podem saber la teva reserva ovàrica i per tant la teva fertilitat actual. sentiment_very_satisfied ANTICIPAR-TE ALS PROBLEMES Tenir una reserva ovàrica baixa pot comportar dificultats a l’hora de quedar-te embarassada.
Si la quantitat de fol·licles és més alta pot ser que tinguis el que s’anomena la Síndrome de l’ovari poliquístic.
access_time
PARTICIPAR EN UN ESTUDI GRATUÏT. Si tens entre 18 i 35 anys i estàs interessada en conèixer la teva reserva ovàrica pots participar en el nostre estudi. bubble_chart

Des de la Fundació AMIC volem oferir-te la possibilitat de participar en aquest estudi gratuït perquè puguis saber la teva fertilitat i així anticipar-te als problemes de reproducció futurs.

Com que coneixem la mitjana de fol·licles que pertoca per edat podem saber si estàs dins la normalitat, per sobre o sota de la mateixa. La reserva ovàrica és un indicador doncs de la capacitat reproductiva de la dona.

Si hi ha una baixa reserva ovàrica tindràs dificultats per quedar-te embarassada o inclús pot ser que tinguis una menopausa precoç.

Pel contrari, si la reserva ovàrica està per sobre del límits habituals comporta sovint trastorns hormonals, de vegades amb hirsutisme. Aquestes persones poden també tenir problemes reproductius i presentar respostes exagerades i perilloses davant de determinats tractaments.

Slide Requisits per participar en l'estudi: Tenir entre 18 i 35 anys (inclosos). Com que la ecografia es realitza per via vaginal, és recomanable que ja hagis mantingut relacions sexuals. Aquest estudi es realitza a Barcelona, Mataró o Granollers en col·laboració amb el No haver estat operada dels ovaris ni presentar cap patologia ovàrica. Se t’entregarà un informe amb el resultat de la ecografia. Centre Mèdic del Dr. Torres Pons

Sol·licita hora de visita

Slide Saber la data de última regla. Emplenar un petit formulari. Dur document acreditatiu. (DNI, Passaport...). Autoritzar la prova. Omplir el formulari de l’esquerra o enviar les dades per Whatsapp al telèfon 625 62 18 78.